V-Racing

Virtuell Racing

Sveriges snabbaste Gran Turismo förare !

Chris Midmark har genom en tredje plats i GT Academy '08 bevisat sig vara en utav Europas snabbast förare inom Virtuell Racing. GT Academy '09 avgjordes i Helsingfors och även där var Chris överlägset snabbaste Svensk, men kom i mål som tvåa efter en tuff kamp med fyra andra Finska finalister.

Den äkta bilsimulatorn

Gran Turismo är en bilsimulator som grundades i Japan och är utvecklat av Polyphony Digital och Sony Computer Entertainment. Spelet släpptes i Japan i 1997 och lanserades globalt 1998. Sedan dess har spelet utvecklats till världens ledande bilsimulator. 2010 släptes Gran Turismo 5 som är den första full-versionen i serien med Full-HD. Realismen är extrem och det går inte att komma närmare verkligheten än så här!

Gamex 2010 - Sveriges Största Spelmässa.

Massor av nya spelrealeaser visades när Sveriges största spelmässa öppnade portarna på Kistamässan i Stockholm den 4 November. Där ibland världens ledande bilsimulator Gran Turismo, som inom kort släpper den senaste versionen (5) i serien.

Besökarna på Gamex fick tävla mot Chris som hittils är en av Europas snabbaste förare och obesegrad Svensk inom Gran Turismo. Tävlingen handlade om att försöka sätta en snabbare tid än Chris på ''Rome Circuit'' med en Mercedes SLS.

Se intervju här...

Chris tid - 1.07.44

Snabbaste utmanare - 1.10.13

Chris: Det var en fantastiskt rolig dag i Stockholm och jag som alltid varit intresserad av Tv-Spel gick runt och mös en hel dag. Jag provade även på SimBins ''STCC The Game'' och några nya 3D-releaser, mycket nöje!

Jag tror att alla som provade Gran Turismo 5 med ratt och pedaler kommer att köpa det när spelet släpps. Den senaste versionen av GT är kraftigt uppdaterar med otrolig känsla i ratten som ger respons för minsta lilla ojämnhet i asfalten, andra märkvärda uppdateringar är motorljud, grafik och fartkänsla! Detta måste provas med ratt och pedaler!

www.kistamassan.com/events/gamex

GT Academy - 2008

Följ Chris på vägen från Tv-Spel till verklighet ...

(TV - Serie)

MEDIA

Senaste Bilderna:

Senaste Filmen:

Följ alla updates på Facebook!